Oplossingen

Over ons

Zekerheid in brandveiligheid REI International zorgt voor een gerust gemoed en financiële veiligheid door ervoor te zorgen dat alle kleine lettertjes in uw brandpolis perfect zijn nagekomen zodat u niet botst op een JA MAAR van de verzekering, mocht er brand ontstaan in uw bedrijf. Wij zorgen dat de wet minutieus gevolgd wordt op vlak van…

Team van REI International

Zekerheid in brandveiligheid

REI International zorgt voor een gerust gemoed en financiële veiligheid door ervoor te zorgen dat alle kleine lettertjes in uw brandpolis perfect zijn nagekomen zodat u niet botst op een JA MAAR van de verzekering, mocht er brand ontstaan in uw bedrijf. Wij zorgen dat de wet minutieus gevolgd wordt op vlak van brandwerende afdichtingen en omkastingen.

​​​​​​​Wij zorgen voor het correcte advies en voor heldere, wettelijk waterdichte attesten. Op die manier beveiligt u uw gebouw, uw personeel en uw financiële situatie. En kan u een vermindering van uw brandverzekering afdwingen. 

Zaakvoerder ing. Louis Van Rompaey is als vroegere brandweercommandant en 2 jaar studie als fire engineer uiteraard goed geplaatst om u te adviseren op vlak van brandafdichtingen en compartimentering.