Janssens Pharma Beerse – project LION
Het conform afdichten van brandwerende afdichtingen is één zaak, maar een andere zaak is het op een veilige manier uit te voeren. 
Bij een firma zoals Janssens Pharma, met een uitstekende reputatie op vlak van veiligheid, is het natuurlijk belangrijk dat ook de afdichtingen op een veilige manier uitgevoerd worden. REI international is een VCA gecertificeerd bedrijf en probeert altijd in samenspraak met de verantwoordelijke instanties te opteren voor de meest veilige oplossingen.
Daar wij vaak in benauwde ruimtes (kleine ruimtes), moeilijk bereikbare plaatsen en plaatsen op hoogte werken is het zeer belangrijk dat onze techniekers regelmatig worden bijgeschoold op vlak van veiligheid.
Vandaar dat wij ook te gepasten tijde onze certificaten vernieuwen of bijkomende opleidingen organiseren voor onze gekwalificeerde techniekers.

brandwerende afdichtingen

Een aantal sfeerfoto’s van de uitgevoerde werken in opdracht van ENGIE Axima Veiligheid werden gecontroleerd door SISK. Aan de foto’s valt er op te merken dat de moeilijkheid bestond in de grootte van de openingen alsook de specificaties van bepaalde leidingen.

Janssens Pharma (1)
Janssens Pharma (10)
Janssens Pharma (11)
Janssens Pharma (12)
Janssens Pharma (2)
Janssens Pharma (3)
Janssens Pharma (4)
Janssens Pharma (5)
Janssens Pharma (6)
Janssens Pharma (7)
Janssens Pharma (8)
Janssens Pharma (9)

Meer referenties