REI International

REI International: nieuwe vestiging en folder

Aangezien innovatie binnen een bedrijf nog steeds zeer belangrijk is heeft REI International naast het uitbrengen van een nieuwe folder sinds heden ook een nieuwe vestigingslocatie. Sinds 23 mei is zowel het logistieke gedeelte alsook het kantoor gecentraliseerd naar een nieuwe locatie en dit in de Bedrijfstraat in Kiewit, Hasselt. Het industrieterrein van Kiewit is hiervoor dan ook de perfecte uitvalsbasis.

Zoals eerder ook al meegedeeld is er door onze firma ook een nieuwe folder uitgebracht. Deze folder bevat al de nodige info aangaande brandwerende afdichtingen, meerbepaald al de toepassingen waarvoor men bij REI International terecht kan Onder meer het brandwerend afdichten van metalen leidingen en kunstof leidingen, het brandwerend afdichten van brandkleppen alsook brandwerende omkastingen in Ductrock en 3M Fire Barrier Wrap vind men hierop terug.

Ook vind men op deze folder meer info terug over het " Hilti Documentation Manager " systeem.

REI International is trots om dit programma als 1ste firma in België aan zijn klanten voor te kunnen stellen.

Voor meer info omtrent deze folder kan men steeds terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Bedrijfstraat 21 | 3500 Hasselt België
   +32 (0) 11 49 01 68
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.