Brandwerend schilderen

Logo REI Fire paintings

REI Fire paintings

REI Fire Paintings helpt u om stalen structuren volgens de Europese geldende wetgeving brandwerend te schilderen. Wij zorgen voor een gerust gemoed en financiële veiligheid door ervoor te zorgen dat alle kleine lettertjes in uw brandpolis perfect zijn nagekomen zodat u niet botst op een JA MAAR van de verzekering, mocht er brand ontstaan in uw bedrijf.

Wij nemen de eindverantwoordelijkheid alsmede de attestatie en certificatie voor onze rekening.

Bekijk onze referenties
 Brandveilig schilderen

De moderne architectuur maakt vaak gebruik van metalen structuren waarvan de weerstand tegen brand moet geanalyseerd worden. Dat het verfsysteem esthetiek en de duurzaamheid van de constructie ten goede komt is bekend en erkend. Dat zij daarnaast ook bijdrage tot een verbetering van de brandweerstand was tot voor kort minder bekend.

Het imago van de brandvertragende verfsystemen is de laatste jaren meer & meer opgewaardeerd.

Sinds 2005 is er een kwaliteitsrichtlijn voor brandvertragende verfsystemen voor handen. Deze is er gekomen op basis van een gezamenlijk initiatief van de verfindustrie en de controle-organismen die erop toezien dat de uitvoering ervan zorgvuldig wordt toegepast tijdens het aanbrengen van brandvertragende verfsystemen.

Lees meer